Over ons

Buurtwonen

Hestia Living en Buurtzorg hebben elkaar gevonden in Buurtwonen. Buurtzorg was al geruime tijd, samen met Triodos Bank, bezig met het uitwerken van een huurwoningconcept. Waarbij de elementen betaalbaar, duurzaam en maatschappelijk de kernwaarden waren. Dit zijn eveneens belangrijk kernwaarden voor Hestia Living. De verbinding was snel gemaakt en er was direct een positieve sfeer om een meer duurzame samenwerking te onderzoeken. Het resultaat is Buurtwonen, een gezamenlijke onderneming. Samen willen wij een passende plek voor ouderen in de buurt creëren.

Wie zijn deze twee partijen eigenlijk? Een korte introductie:

Buurtzorg

Buurtzorg Nederland bestaat sinds 2006 en is de grootste thuiszorgorganisatie van Nederland met ca. 15.000 medewerkers. Buurtzorg levert met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen, wijkziekenverzorgenden, persoonlijke verzorging en zorg aan huis. Met Buurtdiensten bieden we praktische hulp in het huishouden en begeleiding. Buurtzorg en Buurtdiensten geloven in het vakmanschap van de medewerkers. Zij committeren zich aan het vak en dus aan de cliënten en zijn, samen met het team, zelf verantwoordelijk. Een volledige managementlaag, met bijbehorende kosten, is hiermee overbodig. Deze gelden gaan direct naar de beste zorg voor de cliënten!

Hestia Living

Hestia Living is een vastgoedontwikkelaar voor woningen. Hestia creëert op een innovatieve en duurzame manier woningen, wijken en steden van de toekomst. Het doel van Hestia is om CO2 neutraal woningen te realiseren die mensen enthousiasmeren, inspireren en verbinden met hun omgeving. Hestia werkt met name met bio-based materialen (hout) uit duurzaam beheerde bossen. Zo profiteren niet alleen de huidige, maar ook de toekomstige generaties van de gebouwen die wij realiseren.